يکشنبه 30 ارديبهشت 1403-10:17 شمسی /5/19/2024 10:17:22 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:62533
  • زمان انتشار:يکشنبه 1 بهمن 1402-7:16

واردات یا تولید خودروهای برقی، اگر‌چه هنوز به طور جدی کلید نخورده اما اکنون به عنوان حلال تمام مشکلات شناخته شده است؛ به‌طوری‌که رئیس سازمان حفاظت محیط زیست‌، خودروهای برقی را حلال مشکلات آلودگی هوا خوانده، حال آنکه وزیر صمت و بسیاری دیگر از مسوولان صنعتی تحقق آرزوی برقی‌ها را حلال مشکلات صنعت خودروی کشور می‌دانند. حالا کاهش مصرف سوخت (بنزین‌) را هم باید به لیست مشکل‌گشای برقی‌ها افزود.
ضرورت واردات خودرو‌های برقی؟

در این زمینه عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با خانه ملت عنوان کرده که واردات خودرو‌های برقی با توجه به مصرف روزانه ۱۲۰میلیون لیتر بنزین و با هدف بهینه‌سازی مصرف سوخت ضروری است.

رمضانعلی سنگدوینی با اشاره به اینکه دولت به بهینه‌سازی مصرف سوخت در لایحه بودجه توجه ویژه‌ای نکرده است، اظهار کرده که اگرچه بهینه‌سازی مصرف سوخت یکی از موارد بسیار مهم در برنامه هفتم توسعه کشور به شمار می‌آید و طبق این برنامه باید سالانه رقم بالایی از این طریق عایدی نصیب کشور خواهد شد و می‌توان این مبلغ را در گسترش زیرساخت‌های نفتی و گازی سرمایه‌گذاری کرد، اما دولت در لایحه بودجه، توجه ویژه‌ای به این مهم نکرده؛ با این وجود ما در زمان بررسی لایحه در صحن علنی به موضوع مهم بهینه‌سازی ورود خواهیم کرد.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: واردات خودرو‌های برقی با توجه به مصرف روزانه ۱۲۰میلیون لیتر بنزین و کمبود این محصول در کشور و با هدف بهینه‌سازی مصرف سوخت ضروری است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش بازدهی بخاری‌های خانگی و سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر از دیگر موضوعاتی است که قوانین متعدد برای آنها به تصویب رسیده، افزود: با این وجود دولت باید اجرای این قوانین را جدی بگیرد. البته برای کاهش ناترازی در کوتاه‌مدت نمی‌توان کاری جز صرفه‌جویی انجام داد، اما در میان‌مدت باید از مسیر بهینه‌سازی مصرف سوخت و تعویض دستگاه‌های گرمایشی و سرمایشی ناترازی را کاهش داد.
منبع: دنیای اقتصاد


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین